Berichten zoeken

Edele metalen uit de aarde 4450000000 jaar geleden, een grote planeet botsing

Wetenschappers hebben lang gespeculeerd op Aarde

goud en andere edele metalen kunnen in verschillende kleine meteorieteffect gebeurtenis gevormd worden, maar een nieuwe studie betwist de theorie dat een grote botsing van de aarde met een andere planeet Aarde alle edele metalen te produceren.

Volgens de Britse Daily Mail meldde dat een lange tijd, wetenschappers hebben gespeculeerd edele metalen van de aarde (goud en platina) wordt gevormd in verschillende kleine meteoriet botsing, maar de meest recente studie betwist de theorie dat de aarde en de andere 4450000000 jaar geleden
ster Cheap Cigarettes bal als eerste grote botsing vormde de aarde edelmetalen.

Het meest recente onderzoek toont aan dat de evolutie van de aarde gewelddadige botsing gebeurtenis in de geschiedenis van veel minder dan eerder werd verwacht.
Tokyo Institute of Technology onderzoekers verantwoordelijk voor de studie, bouwden ze een computermodel, volgen en na de geboorte analyseren van het ontwikkelingsproces van de aarde 300 miljoen jaar oud.
Dit is een follow-up analyse wetenschapper

Earth evolutie langste overspanning van de tijd, de resultaten blijkt dat de vorming van een grote botsing van de aarde edele metalen, in plaats van voorheen lang gedacht ervaren vele kleine meteoriet botsingen.
De aanwezigheid van hogere niveaus van edele metalen in de buurt van de oppervlakte van de aarde, dat is zeer verrassend voor wetenschappers, denken ze meestal van edele metalen deposito’s in de aarde om binnenste kern van de aarde.
Voorafgaand aan de vorming van de aarde

edelmetalen is & ldquo; nadat zij door TLC & rdquo; theorie om de theorie uit te leggen dat de Aarde botsing van vreemde stoffen in de loop van uw zware metalen afzetting in de nabijheid van het aardoppervlak.
Draaien & ldquo; nadat zij door TLC & rdquo; wanneer theorie, Imperial College London geoloog Matthias – Will Byrd (Matthias Willbold) wees erop dat deze theorie is gevormd na binnenste kern van de aarde, meteorietinslag de aarde voordat de vorming van grote regen
edele metalen.
Deze meteorieten bevatten goud, de mantel en de continentale korst gevuld met veel goud.

Wetenschappers nieuwste computer simulatie van de Aarde, de Maan en Mars & ldquo; & rdquo;, wordt metaal concentratie slechts beschouwd als een belangrijke botsing van de aarde kan de edele metalen te vormen.
Zij zijn van mening dat het proces van 4450000000 jaar geleden, botsing van de Aarde met een andere planeet in de vorming van de Maan, de Aarde bracht veel van edele metalen.
Deze vorige & ldquo; nadat zij door TLC & rdquo; theoretische perspectieven inconsistent.

hetzelfde moment, ze zelden resultaten tonen ook de innerlijke zonnestelsel andere drijvende puin en materiaal, wat suggereert dat de vroege aarde meer bescheiden dan eerder werd verwacht rustig kan zijn.
De onderzoekers hopen dat de resultaten van dit onderzoek voor de toekomst te simuleren de vroege zonnestelsel.