Berichten zoeken

Juno ruimtesonde naar Jupiter aurora opgenomen “vreemde geluiden”

Zoals getoond, is 27 augustus & ldquo; Juno & rdquo; sonde gefotografeerd Jupiter, recent aangekomen uit het Twee uur later, toen de detector afstand Jupiter 195.000 km.
In deze overvluchten opgenomen tijdens radiogolf straling Jupiter aurora release.

Volgens de Britse Daily Mail meldde onlangs & ldquo; Juno & rdquo; als de sonde vloog over het oppervlak van Jupiter, opgenomen vreemd geluid data.
27 augustus & ldquo; Juno & rdquo; toen meer dan de baan van Jupiter’s passeren record naar straling Jupiter sterke aurora vrijgegeven, deze golven uitgestraald door de detector is uitgerust met een plasma-detectoren (WAVES) opgenomen na ingenieurs conversie
audiobestanden, met een vreemde soundscape.

Het is gemeld dat de eerste waarneming van Jupiter’s aurora radiogolf straling in de jaren 1950, maar nooit had geanalyseerd in zo’n gunstige positie.
Onderzoekers aan de Universiteit van Iowa – Bill Coulter (Bill Kurth) zei: & ldquo; Voor ons, kan Jupiter slechts een gasreus, maar de plasma golf detectoren hoogenergetische deeltjes in aurora van Jupiter sporen gevormd Arctic jet
signaal, het sterkst in het zonnestelsel in de vorm van energie vrijkomen.
Op dit moment proberen we aan te kondigen deze elektronen vandaan komen.
& Rdquo;

onderzoekers hopen om te bestuderen hoe elektronen en ionen langs de magnetische veldlijnen te versnellen dan in Jupiter, uiteindelijk botsen met de atmosfeer van Jupiter’s voordoen, energie gevormd tijdens uitbarstingen worden Jupiter’s aurora’s.
Plasma golf detectoren op verschillende delen van de baan van Jupiter magnetische golven plasma golf bemonstering, de plasma Kurt vergeleken snaarinstrument.
Hij wees erop dat als u de touwtjes in handen op een viool, snaartrilling optreedt, dit snaartrilling als een plasma, dat zich in een geladen deeltjes bewegen staat, maar deze cigarettes store geluidsgolven die mensen niet kunnen horen.

onderzoekers moet de audio-bereik van & ldquo; & rdquo;, terugschakelen na compressie zoveel uren van observatie uitgegroeid tot een korte kanaal.
Verwachte & ldquo; Juno & rdquo; onder detector plasma golf detectoren op Jupiter eerste enquĂȘte periode is 2 november, is geleerd, het gebruik van zonne-energie & ldquo; Juno & rdquo; sonde vijf jaar geleden emissie stijgen van de aarde
leeg, in juli van dit jaar aan de baan van Jupiter in te voeren.