Berichten zoeken

Likdoorns en eelt nieuwe richtlijnen voor preventie

Cambridge University onderzoekers hebben de eerste stap in een nieuwe methode voor de behandeling van type 1 diabetes ontwikkeling genomen, indien succesvol, zou het einde betekenen voor het lot van ziekten verduren invloed regelmatig insuline-injecties, die veel patiënten zijn kinderen
.

Type 1 diabetes is een van de meest voorkomende chronische aandoening van de kinderen, de snelle toename van het aantal getroffen mensen per jaar.
In het Verenigd Koninkrijk zijn er ongeveer 400.000 mensen werden getroffen, waaronder 29.000 kinderen.
Bij type 1 diabetes, het eigen immuunsysteem van het lichaam om de insuline producerende cellen pancreas bekend schadelijk te zijn, en dus vallen verwarren, vernietig hen.
Het resultaat wordt veroorzaakt door een gebrek aan insuline, dient glucose in het bloed wordt getransporteerd naar de cel.
Zonder insuline, bloedsuikerspiegel stijgt, wat resulteert in de korte termijn en lange termijn schade, zodat patiënten zich meerdere malen moet injecteren per dag om te compenseren voor insuline gemak.

In een studie gepubliceerd in het open access tijdschrift ‘Public Library of Science & middot; Medicine “studie in het Journal, een onderzoeksgroep in Cambridge, de Verenigde Staten Institute of Medicine / Wellcome Trust Diabetes inflammatoire geneesmiddelen laboratorium leidde tot het immuunsysteem te moduleren,
doel is om te voorkomen immuuncellen van de patiënt vallen insulineproducerende cellen in hun.

drugs Aldesleukin, recombinant interleukine-2 (- 2), de huidige hoge dosis gebruikt om bepaalde typen niertumoren en huidkanker te behandelen.
Aldesleukin bij een veel lagere dosis, beter in staat regulerende T-cellen (immuuncelsubklassen), waardoor het immuunsysteem verliest en ter voorkoming vernietigen eigen organen van het lichaam (auto).
De sleutel tot deze aanpak

eerst het effect van een enkele dosis aldesleukin bij type 1 diabetes groep patiënten te bepalen.
Om dit te bereiken, het team gebruik gemaakt van geavanceerde experimentele opzet met 40 type 1 diabetes patiënten met een breed scala aan immuun surveillance, en vond dat bepaalde subsets dosis verhogen 10–20%.
Deze doseringen kunnen voldoende zijn om te voorkomen dat de immuuncellen aanval het lichaam, maar ze zullen het lichaam de natuurlijke afweersysteem, die ons beschermt tegen binnendringende bacteriën of virus essentieel remt.

onderzoekers vonden ook dat, in een eerdere studie Sommige deelnemers niet reageren, die ook kan worden opgevat als een probleem aldesleukin daagse doseringsschema.
De huidige resultaten tonen aan dat de dagelijkse toediening resulteert subpopulaties minder gevoelig zijn voor het geneesmiddel, is het raadzaam om de beste resultaten te verkrijgen immuniteit zouden niet moeten medicatie elke dag.

& ldquo; type 1 diabetes indien onbehandeld is dodelijk, maar de huidige behandeling & mdash; & mdash; injecties meerdere keren per dag insuline is niet handig, de slechtste aspecten van de patiënt meer pijnlijk, vooral voor kinderen, & rdquo; Frank Waldron-Lynch
dokter zei.
& Ldquo; Ons doel is om een ​​behandelingsmethode blikeinde dagelijkse injecties van insuline en immuunsysteem status van de vroege beschadiging van de patiënt veroorzaken te ontwikkelen.

& ldquo; We zijn in de beginfase, maar het is een gebruik van drugs nature in het lichaam om de gezondheid van het immuunsysteem van deze patiënten te herstellen.
De eerdere studies hebben zich gericht op het onderdrukken van het immuunsysteem, willen we aan te passen.
Onze volgende stap is om de optimale behandeling programma & mdash vinden; & mdash; hoewel niet letsel te voorkomen, schade aan onze natuurlijke afweersysteem, maar het zal alleen maar verbeteren van de eigen reactie van het lichaam.
& Rdquo;

onderzoekers gezegd, een behandeling zal in eerste instantie richten op nieuw gediagnosticeerde type 1 diabetes het lichaam, van wie velen nog steeds in staat om voldoende insuline aan complicaties van de ziekte te voorkomen produceren.
Behandeling kan helpen verdere schade te voorkomen en te helpen blijven kleine hoeveelheden insuline produceren over een langere periode.

likdoorns of eelt komt door de lange dikke kleef of druk aan de voet pijnlijke gebied weergegeven.

die lang in de bovenkant van de voet of de voeten likdoorns genoemd.
Degenen die in de zolen van de voeten worden genoemd callosities.

volgens de American Podiatric Medical Association (APMA) zei, ongeacht waar ze zijn, kan likdoorns en eelt schade te veroorzaken, en kan ernstige gevolgen hebben voor patiënten met diabetes of beïnvloeden circulatie.

Volgens een vereniging persconferentie opmerkingen, & ldquo; mild likdoorns en eelt mag geen behandeling nodig.
Als likdoorns of eelt niet geven u problemen, wat het ook moge zijn ontstaan.
& Rdquo;

& ldquo; Als likdoorns en eelt leiden tot pijn en ongemak, of op enigerlei wijze bemoeien met het dagelijks leven, een podoloog zien.
Bovendien moeten patiënten met diabetes, een slechte bloedsomloop of andere ernstige ziekte patiënten de voeten te controleren, & rdquo; de aanbevelingen van de organisatie.

als er een lichte likdoorns en eelt, kan uw arts adviseren dat u de schoenen te veranderen, of voeg een andere vullers.

likdoorns of eelt, maar meer bij voorkeur door een arts.
Het kan worden afgeschraapt met een scalpel slice verdikte huid.
Dit is een pijnlijke remedie, omdat de huid is dood.
Volgens APMA, likdoorns of eelt bij herhaling aanvallen een verdere behandeling vereisen.

Als likdoorns of eelt leiden tot ernstige pijn, kunt u gebruik maken van cortisone.
In sommige gevallen, kan een operatie nodig zijn, zei de vereniging.

Om likdoorns en eelt te voorkomen, draag de juiste schoenen.
Als u een voet of teen misvormingen, vraag dan de arts wat de meest geschikte schoenen.

volgens APMA, gebruiken gel pads kunnen likdoorns en eelt veroorzaken wrijving en druk te verminderen.
Podotherapeut kan u helpen de beste plaats om de gel pads van cigarettes store punt plaats te vinden.