Berichten zoeken

Opgericht land de eerste ruimte Asgardian

Volgens de Britse “Daily Mail” meldde op 12 oktober, de 11e een internationaal team van wetenschappers kondigde de oprichting van de eerste landen in de ruimte, met de naam Asgardia, ontworpen om de planeet van verwoestende asteroïde effect te beschermen, het project
de eerste stappen in het volgende jaar om een ​​satelliet te lanceren.
Bovendien, vanaf nu, mensen kunnen zich inschrijven op Asgardia project website, de eerste 100.000 registranten zal Asgardia burgers.

Volgens de projectleider, zei, door de oprichting van een nieuw & ldquo; & rdquo; de nationale project eigendom van ruimte voor mensen en ruimte om een ​​nieuw kader voor de status van te maken als een onafhankelijke natie.
De teamleider is de oprichter van de internationale onderzoeksgemeenschap luchtvaart center Igor Ashurbeyli, op de 11e aangekondigd dat hij de schokkende programma op een persconferentie in Parijs.
Voorbereiding

Het team plannen zal het gebruik van de meest geavanceerde wetenschap en technologie om een ​​barrière om de mensheid te beschermen, stoppen met de dreiging van door de mens veroorzaakte of natuurlijke ruimte, met inbegrip van ruimteafval, zonnevlammen, planeten effect te creëren.
Er wordt geschat dat in de aanwezigheid van traceerbare space space junk up cigarettes store 20.000 blokken en ruimte inherente substantie een bedreiging voor het leven op aarde zal opleveren.

Volgens Ashurbeyli zei: & ldquo; Asgardia is een volwassen en onafhankelijke staat, zal de toekomst lid worden van de Verenigde Naties, de betekenis ervan ligt in het bestaan ​​van een vreedzame bescherming ruimte, om geschillen te voorkomen op aarde te verspreiden in de ruimte.
& Rdquo;

Volgens professor Ram Jakhu van de Canadese McGill University, zei: & ldquo; bestuur voor de ruimte, de oprichting van een realistische en unieke wereldwijde ruimte wettelijke regeling is van essentieel belang, zal het ervoor zorgen dat de verkenning van de ruimte is
op een duurzame basis uitgevoerd, is het voor vreedzame doeleinden, maar ook goed is voor de mensheid, met inbegrip van die leven op aarde en in de ruimte voor toekomstige generaties.
& Rdquo;