Berichten zoeken

Studies hebben aangetoond dat foetale hartslag voor het eerst verschenen in de eerste 16 dagen van zwangerschap

statistieken blijkt dat het Verenigd Koninkrijk elk 180 levendgeborenen, waren er één geval van aangeboren hartafwijkingen, wat gelijk is aan de nieuwe 4000 jaar, nieuwe 12 patiënten met een aangeboren hartafwijking elke dag.

Volgens de Britse Daily Mail meldde dat op dit moment een nieuwe studie toont aan dat foetale hartslag voor het eerst verschenen in de eerste 16 dagen van de zwangerschap.
Eerder onderzoekers geloven dat de eerste menselijke foetale hartslag samentrekken van de spieren is de eerste 21 dagen van de zwangerschap.

Op dit moment, een Oxford University onderzoeksteam vastgesteld dat de menselijke foetale hartslag eerder voor de eerste keer, deze studie levert het onderzoek gefinancierd door de British Heart Foundation (BHF).
Auteur van de studie, professor Paul BHF – Riley (Paul Riley) zei, we proberen om beter te begrijpen hoe de ontwikkeling van het hart, de analyse van de factoren die leiden tot foetale hart gebreken voordoen vóór de geboorte in de baarmoeder, en hoe naar het hart van de volwassen bevolking, repareren die
studie wees uit dat de behandeling van aangeboren hulp te bieden nieuwe aanwijzingen.

door het vinden van voor het eerst hoe het hart klopt en hoe het proces van het ontwikkelen van hartproblemen, kunt u voorkomen dat hart-en vaatziekten in het stadium van de zwangerschap.
Professor Riley en het team hoopt dat deze ontdekking kan beschadigde spieren te herstellen na een hartinfarct, een hartaanval, gemakkelijk leiden tot hartfalen.

onderzoeksteam vond de eerste hartslag laboratorium muis embryo’s, en dus vermoedelijk verscheen voor het eerst in de menselijke foetale hartslag 16 dagen na de bevruchting, de studie gepubliceerd in het “eLife” magazine.
Het is gemeld dat het Verenigd Koninkrijk elk 180 pasgeboren baby’s waren er één geval werd gediagnosticeerd met een aangeboren hartaandoening cigarettes Sale.