Berichten zoeken

Wat zijn de voordelen van hardlopen

een baanbrekende studie toonde aan dat muizen hersenletsel het runnen van een molecuul kan leiden tot dit molecuul kan hersenweefsel te herstellen, en verlengen de levensduur van deze muizen.
De onderzoekers hopen dat deze bevindingen innovatieve therapieën ontwikkeld bepaalde neurodegeneratieve ziekten kunnen inspireren.

onderzoek naar hersenletsel bij muizen bleek dat rolverliezen hersenen kunnen worden verminderd.

Zoals bij de meeste sporten, zoals joggen heeft vele voordelen voor de gezondheid.

De studie vond dat een bepaald type muis, die op de hersenen aanzienlijke gezondheidsvoordelen.

Hoewel onderzoek muizen voor een enkele bevolking, maar ook niet kan worden uitgebreid tot de mens, maar was in staat om een ​​nieuw onderzoek pad te openen.
Een groep onderzoekers

Ottawa Hospital en de Universiteit van Ottawa voor Snf2h- ataxie bij muizen werden bestudeerd.

deze muizen geboren cerebellum is bijzonder klein, de kleine hersenen is een belangrijk gebied van de hersenen die verantwoordelijk zijn voor het evenwicht en coördinatie.

omdat muizenhersenen gebreken in deze muizen is het moeilijk om het evenwicht en van korte duur, slechts 25-40 dagen te handhaven.

onderzoekers in sommige kooi muiswiel is geïnstalleerd, zodat ze lopen.
Verrassend is dat de mogelijkheid om de levensduur van muizen lopen over 12 maanden (ten opzichte van normale muis levensduur).

aanvulling op de levensverwachting, vergeleken met minder actief bij muizen, hardlopen muizen zullen meer gewicht toe te voegen, in evenwicht te brengen sterker.

Ik zie dat al bestaat neuronen meer isolatie en stabiliteit.
Dit betekent ongezonde neuronale functie beter, eerder beschadigde zenuwbanen in de hersenen sterker en beter functioneren.

eerste auteur Mat & iacute; Dr. als Alvarez-Saavedra zei, maar als je de oefening faciliteiten te verwijderen, deze veranderingen zullen terug worden teruggedraaid.
Zodra het loopwiel wordt verwijderd, de symptomen zal terugkeren, het leven zal worden ingekort.

studie ter vergelijking van het lopen en inactiviteit van het zenuwstelsel in muizen en vond significante verschillen.
De hoeveelheid lopende muis cerebellum neuronen myeline verhoogd.

Myeline is een wit vet-achtige, verpakt de meeste zenuwvezels, en zijn rol is vergelijkbaar met de kabel isolatie.
Zonder deze stof, kan neuronen niet snel te zijn en informatie efficiënt te verspreiden.

een onderzoeksteam vastgesteld dat een verhoogde myeline, zullen ze meer over wat wordt gevraagd de moleculaire bijgewerkte productie van de isolerende laag te leren.
Team onderzocht de verschillen in genexpressie in beide stammen.

diepgaande studie van genen ontdekt een belangrijke kandidaat, riep VGF stof is een zenuw groeifactor die een uitstekende plasticiteit en stofwisseling kunnen beïnvloeden.
VGF alleen de hersenen en honderden moleculen spieren tijdens het sporten in een release.
VGF heeft antidepressieve effecten, het kan maken oefening gelukkig worden.

Om te onderzoeken of het VGF molecuul wordt geïnduceerd positieve effecten in muizen, het onderzoeksteam voegde een nieuw wapen.
Ze gebruikten een virus dat niet het VGF proteïne in muizen worden gekopieerd zonder kans op stromend bloed.
Introductie van VGF toonde soortgelijke reactie run, het cerebellum gebied van de beschadigde isolatiemateriaal meer, minder symptomen van de ziekte.

Deze fascinerende bevindingen zijn gepubliceerd in het deze week “cel communicatie”, en opent nieuwe mogelijkheden van de behandeling gaat om een ​​gebrek aan myeline behandeling van neurodegeneratieve ziekten.

artikel Overeenkomstige auteur, senior wetenschapper aan het Ottawa Hospital en de Universiteit van Ottawa, zei Dr Pi cigarettes Shop cketts Uiteraard start in termen van VGF helen het beschadigde gebied van de hersenen een belangrijke rol speelt.
We moeten doen uitgebreider onderzoek nodig om te bepalen of dit molecuul voor de behandeling van multiple sclerose en andere aspecten van neurodegeneratieve ziekten ook nuttig kunnen zijn.