Berichten zoeken

Wetenschappers ontdekken nieuwe dwergplaneet voorbij Pluto

vele kometen ontstaan ​​in de Kuipergordel of Oortwolk, maar hun ovale banen zal ze slepen naar de zon, hoewel het in het algemeen wordt beschouwd als de buitenste regionen van het zonnestelsel is hoofdzakelijk samengesteld uit kleine hemellichamen samengesteld dan Pluto.

Volgens berichten in de media, in de familie foto in het zonnestelsel, de toevoeging van een nieuw gezicht.
In aanvulling op Pluto, hebben wetenschappers een nieuwe dwergplaneet ontdekt.
Volgens het rapport NPR, de dwergplaneet genoemd & ldquo; 2014UZ224 & rdquo;, een diameter van ongeveer 530 km van de zon ongeveer 8,5 miljard kilometer afstand.
Ter vergelijking, de grootste maan van Pluto, Charon diameter van 1200 km en aphelion van de Zon heeft 7,3 miljard kilometer.
Voor 2014UZ224 op & ldquo; jaar & rdquo; (dwergplaneet de tijd die nodig is om de datum cirkel) ongeveer 1100.
Ter vergelijking, Pluto op een & ldquo; in & rdquo; slechts ongeveer 248 jaar.
Minor Planet Center bevestigde ook de nieuw ontdekte objecten.

Michigan hoogleraar sterrenkunde aan de Universiteit van David Gerdes vertelde NPR, wetenschappers camera apparaat is donkere energie (Decam) genoemd ontdekte de dwergplaneet.
We weten allemaal dat het heelal versnelt expansie, en achter dit mechanisme is het besturen van wetenschappers aan de uitbreiding van de zogenaamde donkere energie te versnellen.
Om precies te begrijpen wat die donkere energie, is gekomen, hebben wetenschappers gemaakt van een speciaal Decam om sterrenstelsels en supernovae (stellaire explosie cigarettes Sale gebakken) uit de buurt van de aarde in beweging het proces te observeren met het oog op meer aanwijzingen te krijgen.
Een ander programma genaamd donkere energie Survey (DES).
Het programma zal gebruik maken van de observatiegegevens van Decam genereren een heel universum van & ldquo; & rdquo;, kaarten en informatie over de donkere energie onderzoek.

DES is gebruikt om de donkere materie nu in kaart (goed voor 80% van de totale massa van het heelal, maar hun precieze aard is nog steeds een mysterie) onderzoek en het voorheen onbekende voorwerpen te vinden.
Volgens informatie van de taak site, wordt een deel van de DES werken ongeveer een keer per week frequentie van enkele kleine gebieden op hemel de fotoshoot.
Dit maakt het voor ons mogelijk om een ​​aantal nieuwe ontdekkingen te doen.
Ondanks de schijnbare verplaatsing van de sterren en sterrenstelsels we zullen altijd in dezelfde positie aan de hemel, relatief dicht bij de aarde en de zon scheen in de lucht rond de ervaring van een week of een paar weken.

volgens NPR zeggen, een paar jaar geleden, Gerdes vereist wat studenten op zoek onbevestigde zonnestelsel objecten in de hemelkaart.
Gerdes zei dat de uitdaging een aantal problemen.
Want ondanks herhaalde opmerkingen van de wil van een regio, zijn het interval tussen de twee waarnemingen niet vast.
Echter, de studenten ontwikkelde een bijbehorende computer Ruan om te gaan met de schommelingen in de observatieperiode, en met succes die de beweging van hemellichamen.
NPR gemeld dat voor en na de onderzoekers nam twee jaar om ervoor te zorgen dat de 2014UZ224 ontdekking.
Hoewel zijn baan niet volledig is vastbesloten om deze ontdekking te maken zeiden wetenschappers dat ze geloven 2014UZ224 binnen het zonnestelsel van de zon in de verre hemelse derde.

Vóór deze ontdekking, de toegang tot het binnenste zonnestelsel & ldquo; dwergplaneet & rdquo; de kleinste hemelse naam Ceres.
Het is gelegen in de asteroïdengordel tussen Mars en Jupiter.
Gerdes vertelde NPR, 2014UZ224 als een dwergplaneet kan nog steeds een beetje te klein, maar het werd overgedragen aan de Internationale Astronomische Unie (vóór de dwergplaneet Pluto gedegradeerd tot de beslissing betwisten) te bepalen.
Het zonnestelsel vier andere dwergplaneten zijn bevestigd, maar volgens een NASA-verklaring, wetenschappers geloven kan er tientallen van het zonnestelsel, en zelfs meer dan 100 objecten de grootte van dwergplaneten nog niet ontdekt zijn.

gebied dat is buiten de baan van Neptunus genaamd de Kuipergordel.
Dit is een schotelvormig gebied wordt aangenomen dat duizenden ijs of rotsachtige hemellichamen bevatten.
Hierna wordt de Oortwolk, een bolvormige regio gevuld met ijskoude of rotsachtige hemellichamen, gehuld in de overige regio van het zonnestelsel wordt genoemd.
Veel kometen ontstaan ​​in de Kuipergordel of Oortwolk, maar hun ovale banen zal ze slepen naar de zon, hoewel het in het algemeen wordt beschouwd als de buitenste regionen van het zonnestelsel is hoofdzakelijk samengesteld uit kleine hemellichamen samengesteld dan Pluto.
We weten nog steeds niet uit te sluiten van een in de buurt van Neptune-sized planeten kunnen worden op de loer in.
Recente studies hebben aangetoond dat de baan buiten het zonnestelsel objecten bekend kan betekenen dat & ldquo; bestaan, de negende planeet en rdquo.
De studie zal onze inspanningen om nieuwe planeet te ontdekken met behulp van een telescoop te leiden.